Wie gingen u voor?

Grote en kleine organisaties

Tot nu toe werkte ik voor grote organisaties, maar ook voor kleinere maatschappelijke organisaties. Zowel commercieel als overheidsorganisaties en publiek-private allianties. Ze hebben gemeen dat ze op zoek waren naar verandering, vernieuwing of innovatie.

Reviews

“Cara is als geen ander in staat om een complex probleem te omarmen om vanuit die complexiteit te werken aan creatieve werk- en communicatievormen. Vormen die mensen raken en daardoor bijdragen aan transformatie. Met Cara haal je een positief mens binnen, een professional met veel kennis, nieuwsgierigheid en daadkracht. Ze werkt samen met jou op basis van de laatste inzichten aan nieuwe visies op de toekomst, innovatief en altijd inspirerend. Wat ik zo fijn vind aan het werken met Cara: Ik word altijd weer positief verrast door haar praktische (en toepasbare) wijsheid, haar humor en de vele mogelijkheden die zij ziet als ik ze even niet meer zie.”

Willemijn Helmich (destijds Kwartiermaker Toekomstscenario)

“Ik heb Cara ervaren als inspirerend, scherp en kalm. Ze is toont daadkracht en lef, bijvoorbeeld om te blijven aanscherpen en de zaken echt helder te krijgen.”

Laura Hoosemans (destijds Lead Strategic Product & Service Development bij Royal FloraHolland)

“De samenwerking met Cara was zeer prettig. Ze was bij het ministerie van SZW richting bepalend voor de langere termijn en zorgde tegelijkertijd voor concrete resultaten. Op politiek bestuurlijk niveau een gewaardeerd en creatief adviseur die communicatie strategisch weet in te zetten. De organisatie boekt zichtbaar voortgang dankzij haar bijdrage.”

Ralf Krooshof (destijds directeur Bestuursondersteuning SZW)

“Het was fijn werken met Cara. Ze heeft vakkennis, veel ervaring met (de organisatie van) communicatie en een uitgebreid netwerk, waardoor we de communicatie van de Nederlandse Politiebond een flinke boost hebben kunnen geven. Ze maakte het verschil met haar onderzoekende en inspirerende gesprekken die inzicht gaven in ieders persoonlijke ontwikkeling, werkwijze en samenwerking. Ze liet de mensen in de organisatie beter naar elkaar luisteren.”

Saskia Dorrestein (destijds bestuurder FNV Veiligheid/Nederlandse Politiebond)

“Cara bekijkt zaken vanuit de positieve kant en zoekt naar oplossingen/mogelijkheden in plaats van onmogelijkheden. Collega’s zien zaken daardoor vanuit een ander perspectief en worden geprikkeld om uit hun oude gedachtepatronen te stappen. Met haar creatieve ideeën zijn we tot andere oplossingen/ stappen gekomen dan we gewend zijn.”

Inge Zouteriks (destijds programmamedewerker)

“Cara heeft de boel wakker hebt geschud en bestuur en de collega’s nieuwe inzichten hebt aangereikt.”

Alex Groothedde (Communicatieprofessional)

“Cara is doortastend en weet waar ze het over heeft. Ik vind haar stoer, want ze loopt nergens voor weg. Ze zet mensen in allerlei omstandigheden in beweging. Cara is sterke en representatieve communicator en kan out of de box denken en handelen. ”

Willem Koch (destijds directeur Communicatie Postnl)

“Cara is een fijne gesprekspartner, ze legt slimme en interessante verbanden en heeft een enorm netwerk dat ze zonder aarzelen aanspreekt. Ieder gesprek met Cara geeft me weer nieuwe inzichten en opent nieuwe mogelijkheden.”

Noor (coachee)

“Cara biedt rust en deskundigheid op het gebied van communicatie. Ze is sterk in intermenselijke relaties en verdiept zich in het team en de menselijke drijfveren, zonder dat het al te soft wordt.”

Pauline Casparis (destijds advocaat en manager werkorganisatie)