Cara Koesoemo Joedo

Cara is een veelzijdig en creatieve interim manager die de boel weet op te schudden en los te maken. Met haar kennis op het gebied van mensen en veranderingen en haar jarenlange ervaring in (grote) organisaties, creëert ze snel rust op het proces door heldere afspraken over communicatie. Ze geeft daarmee ruimte en energie voor de vraagstukken die er voor de organisatie echt toe doen.

Na haar opleiding sociologie heeft Cara gewerkt als onderzoeker, lijnmanager en communicatiemanager. Haar interesse gaat uit naar verandermanagement en (het voorkomen van) gedoe en conflicten in organisaties. Zij is ook als MfN-mediator inzetbaar, geeft workshops over gedoe op het werk en is gecertificeerd Professional Scrum Master.

Als wandelcoach van (communicatie)professionals en als mentor van ambitieuze jonge vrouwen op de arbeidsmarkt luistert Cara naar de verlangens. Ze is gul met haar praktische inzichten en deelt haar netwerk als dat kansen oplevert.

Cara kan het niet laten om samen met professionals mooie publicaties te bedenken en te realiseren. Ze geniet van de gezamenlijke conceptontwikkeling en het coachen van de auteur. Zo is ze spelenderwijs onafhankelijk uitgever geworden.

Cara laat mensen in organisaties beter naar elkaar luisteren. Zodat ze beter gehoord worden. Ze faciliteert gesprekken op alle niveaus, binnen en buiten de organisatie en in verschillende rollen: als interim communicatiemanager bij organisatievraagstukken, als coach van ambitieuze professionals en als mediator bij gedoe op het werk.

Deel dit bericht: