De uitgeverij: bijzondere boeken van bijzondere collega’s

Toen Monica Wigman bezig was met het schrijven van haar boek over verandercommunicatie vroeg ze me om – als vakgenoot – te sparren. Ik bood haar aan om ook als uitgever met haar te werken. Ik coachte Monica bij het schrijfproces, zocht meelezers, redactie- en correctiecollega’s, vormgever en drukker en maakte samen met haar plannen voor marketing, promotie en verkoop. Het boek is een groot succes. Superfans bewaren het boek op het nachtkastje en gebruiken elke dag een tip. Monica is een veel gevraagd gastspreker over gedragsverandering en (verander)communicatie.  Ze is bereikbaar via Modus Communicatie. Het boek kopen? Dat kan hier!

‘100% consistent’ beschrijft en analyseert organisaties die het één zeggen en het ander doen. Toen Ilse van Ravenstein (Involve) vroeg of ik het boek wilde uitgeven, twijfelde ik geen moment. Het sluit aan bij de dagelijkse praktijk van (ervaren) communicatiespecialisten die zich graag met alles in organisaties bemoeien. De vormgeving is geïnspireerd op handige reisgidsen. Niet alleen communicatieprofessionals, maar ook managers en bestuurders geven aan graag gebruik te maken van het handige boekje en vooral van ‘de consistentiecheck’. 100% consistent is geschreven door Ilse van Ravenstein, Bas van Glabbeek en Marc van Vuuren. Meer weten? Zie Involve. Hier is het boek te koop.

‘Het fundament, het vak communicatie in 5 vragen en antwoorden’ is het boek van onderzoeker en praktijkman Gerald Morssinkhof. Waar zijn wij van? Waaraan dragen we bij? Hoe werkt communicatie? Hoe werken wij? En hoe organiseren we communicatie? Met de antwoorden daarop in hun bagage komen communicatieprofessionals beter tot hun recht. Dat was Geralds belangrijkste stimulans om het boek te schrijven. Aan de publicatie gingen veel inspirerende gesprekken met Gerald en andere vakgenoten vooraf. Gerald Morssinkhof is overleden op 13 augustus 2019. Lees een in memoriam op de website van de beroepsvereniging Logeion.

Ben je van plan een (vak)boek uit te geven en wil je meer weten over mijn werkwijze? Gewoon bellen! 06-50866833.

Deel dit bericht: