Reviews

Mark Boiten (Secretaris Commissie Onderwijsbevoegdheden): “Toen Cara bij ons binnen kwam was er echt (communicatie)werk aan de winkel. Mede door haar suggesties hebben wij zelf de goeie keuzes kunnen maken.”

Laura Hoosemans (Lead Strategic Product & Service Development bij Royal FloraHolland): “Ik heb Cara ervaren als inspirerend, scherp en kalm. Ze is toont daadkracht en lef, bijvoorbeeld om te blijven aanscherpen en de zaken echt helder te krijgen.”

Edward Cox (Algemeen directeur Louwman Group Services): “Knap hoe Cara een kwetsbaar punt in onze organisatie wist om te draaien naar een kans. In één klap werkten we daardoor niet alleen aan een goede uitrol van een nieuw digitale werkplek, maar brachten we meer trots in de organisatie en versterkten we de reputatie van Louwman ICT Services.”

Ralf Krooshof (Directeur Bestuursondersteuning SZW): “De samenwerking met Cara was zeer prettig. Ze was bij het ministerie van SZW richting bepalend voor de langere termijn en zorgde tegelijkertijd voor concrete resultaten. Op politiek bestuurlijk niveau een gewaardeerd en creatief adviseur die communicatie strategisch weet in te zetten. De organisatie boekt zichtbaar voortgang dankzij haar bijdrage.”

Saskia Dorrestein (Strategisch HR professional): “Het was fijn werken met Cara. Ze heeft vakkennis, veel ervaring met (de organisatie van) communicatie en een uitgebreid netwerk, waardoor we de communicatie van de Nederlandse Politiebond een flinke boost hebben kunnen geven. Ze maakte het verschil met haar onderzoekende en inspirerende gesprekken die inzicht gaven in ieders persoonlijke ontwikkeling, werkwijze en samenwerking. Ze liet de mensen in de organisatie beter naar elkaar luisteren.”

Renate van der Burg (Hoofd Innovatie Communicatie): “Bij de Eenheid Den Haag (voorheen Politie Haaglanden) heb ik met Cara samengewerkt om de communicatiestrategie over het verandertraject (reorganisatie politie) op te zetten en te vertalen in een effectieve aanpak. Cara heeft rust en tegelijkertijd nieuwe energie gebracht binnen het regieteam, het team dat het verandertraject faciliteerde en aanjaagde. Cara is een gedreven professional met veel kennis over verandercommunicatie. Ze schroomt er niet voor om scherpe vragen te stellen om het goede gesprek op gang te brengen. Cara overzag het complexe krachtenveld direct en is analytisch sterk. Met het opzetten van een effectieve communicatiestructuur heeft ze veel betekend voor de Eenheid Den Haag.”

Alex Groothedde (Communicatieprofessional): “Cara heeft de boel wakker hebt geschud en bestuur en medewerkers van de Veiligheidsbonden nieuwe inzichten hebt aangereikt.”

Pauline Casparis (Advocaat en manager werkorganisatie): “Cara biedt rust en deskundigheid op het gebied van communicatie. Ze is sterk in intermenselijke relaties en verdiept zich in het team en de menselijke drijfveren, zonder dat het al te soft wordt. Ze heeft veel in huis en heeft de communicatie van de Marver, de Nederlandse Politiebond en AFMP nieuw leven ingeblazen.”

Deel dit bericht: