Cara Koesoemo Joedo

Cara is een veelzijdig en creatieve interim manager die de boel weet op te schudden en los te maken. Met haar kennis op het gebied van mensen en veranderingen en haar jarenlange ervaring in (grote) organisaties, creëert ze snel rust op het proces door heldere afspraken over communicatie. Ze geeft daarmee ruimte en energie voor de vraagstukken die er voor de organisatie echt toe doen.

Na haar opleiding sociologie heeft Cara gewerkt als onderzoeker, rayonmanager en communicatiemanager. Haar interesse gaat steeds meer uit naar verandermanagement en (het voorkomen van) conflicten in organisaties. Binnenkort is zij ook als mediator inzetbaar. Voor Cara is dat een hele rijke en natuurlijke aanvulling op haar bestaande praktijk. Ze gelooft dat als de bereidheid er is, mensen altijd in staat zijn zelf hun vraagstukken op te lossen. En elke oplossing begint met communicatie.

Cara kan het niet laten om samen met professionals mooie, publicaties te bedenken en te realiseren. Ze geniet van de gezamenlijke conceptontwikkeling en het coachen van de auteur. Zo is ze spelenderwijs onafhankelijk uitgever geworden.